Chalets voor langhuur

Chalets voor langhuur

Direct aan de Maarsseveense Plassen, 2 km van het centrum van Maarssen en 3 km van het centrum van Utrecht, vindt u Résidence Maarsseveense Plassen. Een uniek park in een prachtig recreatiegebied waar u allerlei activiteiten kunt ondernemen, maar ook heerlijk tot rust kunt komen. Het centrum is goed bereikbaar via het openbaar vervoer, er is een bushalte op 150m afstand van het park.

Chalets en appartementen voor langdurige verhuur beschikbaar
Zit u midden in een verbouwing of heeft u uw huis verkocht maar is het nieuwe huis nog niet klaar? Dan is het huren van een chalet of appartement voor langere tijd de ideale oplossing. Op Résidence Maarsseveense Plassen zijn diverse chalets en appartementen beschikbaar voor langdurige verhuur.

Appartementen
De appartementen zijn 70m2 groot en voorzien van 2 slaapkamers, een grote woonkamer, open keuken, badkamer en toilet. De appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en hebben uitzicht over de Maarsseveense Plassen. 

Chalets
De chalets zijn 38m2 groot en geschikt voor maximaal 4 personen. Ze zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Het chalet wordt verward door een gaskachel. Er zijn ongemeubileerde chalets beschikbaar, maar u kunt ook kiezen voor een gemeubileerd chalet. Energie is niet bij de huurprijs inbegrepen.

Meer informatie aanvragen

Voor meer informatie over de langdurige huur van een chalet kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer 088 - 500 2424.