Vakantiepark Maarsseveense Plassen

  • Comfortabele vakantiehuizen
  • Langhuur vanaf 4 weken
  • Unieke locatie aan het water
  • Genieten van stilte en rust

Résidence Maarsseveense Plassen

Direct aan de Maarsseveense Plassen vindt u Résidence Maarsseveense Plassen, een vakantiepark in een prachtig recreatiegebied. Op het vakantiepark kunt u een vakantiehuis huren voor een langere periode, ideaal als u bijvoorbeeld in een verbouwing zit, een (tijdelijk) onderkomen zoekt voor personeel of als u uw huis heeft verkocht maar het nieuwe huis is nog niet klaar.

Brochure aanvragen

Over Résidence Maarsseveense Plassen

Op nog geen 3 km afstand van het centrum van Utrecht, direct aan de Maasseveense Plassen, ligt Résidence Maarsseveense Plassen. Op het vakantiepark kunt u heerlijk genieten van de rust en de prachtige omgeving van de Maarsseveense Plassen. Daarnaast kunt u Utrecht bezoeken, op 150 meter van het park zit een bushalte waarmee u binnen een half uurtje in het centrum van Utrecht staat. In Utrecht vindt u gezellige restaurant, terrasjes en een mooie winkelstraat.

Vakantiehuis huren voor een langere periode

Zoekt u een onderkomen voor een langere periode omdat u midden in een verbouwing zit, een (tijdelijk) onderkomen voor personeel zoekt of als u uw huis heeft verkocht maar het nieuwe huis is nog niet klaar? Op Résidence Maarsseveense Plassen kunt u een vakantiehuis huren voor een langere periode. Wilt u meer informatie over het huren van een vakantiehuis voor een langere periode? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 088 – 500 2424 of kijk op de langhuurpagina.

Faciliteiten op Résidence Maarsseveense Plassen

Omgeving / Sfeer

  • facility.nameWaterrijk
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*